Patiënten verhalen (Video)

Wat kan homeopathie

In deze video van de Stichting Hahnemann Homeopathie vertelt klassiek homeopaat Hans Leushuis over de mogelijkheden van klassieke homeopathie


Hoofdpijn, duizelen (Meniere) en concentratieproblemen verholpen door homeopathie.

Een vrouw met hoofdpijn, duizelingen (ziekte van Meniere) en concentratieproblemen raakt door een homeopathisch middel van haar klachten af.


Gordelroos en homeopathie

Viola Robbemondt uit Alkmaar had een heel scala aan klachten en vroeg zich af of daar niet wat anders aan te doen was dan het nemen van pillen en poeders. Ze had al langere tijd last van Gordelroos (Herpes Zoster) met koorts en hoofdpijn als gevolg. Viola kreeg te horen dat regulier de aandoening niet te behandelen was, maar dat ze haar immuunsysteem moest verbeteren. Ze koos voor een homeopathische behandeling en merkt dat de klachten afnemen en de plek op haar huid minder heftig wordt. Daarnaast hielp de homeopathie haar van haar allergie voor katten en paarden af.


Auto-immuunziekte en homeopathie

Dymphna Verschueren uit Koedijk had verschillende klachten die haar dagelijks leven behoorlijk belemmerden. Ze kon niet meer de klusjes in en rond het huis doen en had veel pijn en weinig energie. Ze bleek een zeldzame auto-immuunziekte te hebben, waarbij de huid en spieren ontstoken raken. Helaas was er regulier geen oplossing om van de klachten af te komen. Dymphna ging naar een homeopaat en de behandeling bleek effectief en de klachten verdwenen.


Eczeem en homeopathie

Tatiana Kiourou uit Zoetermeer is pianiste en had last van eczeem op haar handen. Behalve dat het zichtbaar was had ze ook pijn. Van de huisarts kreeg ze hormoonzalf, maar zodra ze stopte kwam het eczeem weer direct terug. Bovendien gaf de hormoonzalf bijwerkingen. Ze koos voor een homeopathische behandeling van haar eczeem. Binnen een paar dagen merkte ze verandering en zag dat het verbeterde. Inmiddels is het eczeem volledig verdwenen en kan ze weer gerust piano spelen.


Schimmelinfectie en homeopathie

Loes Beereboom uit Den Haag had een schimmelinfectie aan haar tong. Nadat een kuurtje van de huisarts naar een week geen verbetering bracht werd Loes naar doorverwezen naar het ziekenhuis. Daar vertelden ze vervolgens dat ze Loes niet konden helpen, hoewel de schimmelinfectie aan de tong heel veel voorkomt. Uiteindelijk kiest ze voor een homeopathische behandeling. Binnen 2,5 week was Loes van al haar klachten af dankzij de voorgeschreven homeopathische middelen. ‘Ik begrijp niet hoe het werkt, maar dit is onvoorstelbaar! Ik kan weer smaak proeven en ruiken, dankzij de homeopathie!’

Bron: http://www.ikkiesnatuurlijk.nl & http://www.klassiekehomeopathie.nl/
Deel dit artikel op..
Dit bericht is geplaatst in Artikelen P met de tags , , , . Bookmark de permalink.