Evaluatie Mexicaanse griep

Groeiende kritiek op de macht van farmaceuten. Dat was de kop in de Telegraaf dd. 5 januari 2010. Dit artikel richtte zich met name op de macht van de farmaceuten t.a.v. het uitroepen van een wereldwijde uitbraak van de Mexicaanse griep.

vaccinatiesIn allerijl werd een vaccin gemaakt en in allerijl moest iedereen worden gevaccineerd met een vaccin dat onvoldoende getest was. Er ging geen dag voorbij of het volgende hysterische bericht was te lezen of ging de ether in. Werknemers in de gezondheidszorg werd zelfs het mes op de keel gezet. Het was onverantwoord als zij zich niet lieten inenten, soms werd letterlijk gezegd dat zij de dood van een ander op hun geweten zouden hebben als zij zich niet lieten vaccineren. Mensen die zich door allerlei berichtgevingen niet lieten beïnvloedden werden voor gek verklaard.
Waar helemaal geen aandacht aan werd besteed was de Q koorts. Velen malen heftiger en veel meer voorkomend dan de hele Mexicaanse griep.
Farmaceutische ondernemers hebben belang bij angst. Angst verkoopt. Zij hebben directe belangen bij elk vaccin, elk geneesmiddel dat op de markt komt. Waarom deed de WHO een knieval voor de geneesmiddelenindustrie. Zoals in het artikel vermeld is deze loze pandemie een van de grootste medische schandalen van deze eeuw.

In mijn praktijk heeft het merendeel van de patiënten zich niet laten vaccineren. Ze leven nog allemaal en voorzover ze al griepsymptomen kregen zijn deze prima behandeld met homeopathie en waren over het algemeen snel over. Ook waren er een aantal patiënten die het toch niet aandorsten. Murw gemaakt door alle angstcampagnes of onder druk van hun werkgever hebben zij zich laten vaccineren. Zij werden op 1 of 2 mensen na, allemaal ziek.Zij kregen koorts, heftige verkoudheidsverschijnselen, hoesten, oorklachten, bronchitis en sommigen kregen jeukende eczeem plekken. Ook waren er mensen die hun oude klacht(en) terugkregen van jaren geleden. De mensen die ook nog de tweede prik haalden zijn het meest uit evenwicht en degenen die er maar 1 haalden zijn kwakkelend.
Wat voor symptomen hebben zij? Een doorlopende verkoudheid ontstaan na vaccinatie, voorhoofdsholteontstekingen en/of bronchitis. Ook zag ik veel oorpijnklachten zonder dat er een daadwerkelijke ontsteking aanwezig was. Daarbij is de hele groep van gevaccineerden niet meer in zijn energie gekomen en blijft moe.
Als de aanleiding van klachten duidelijk (bekend) is zoals in dit geval vaccinatie dan is het zinvol de vaccinatie te ontstoren. Inmiddels hebben wij de beschikking over gepotentieerde pandemrix.
Mocht U ook gezondheidsproblemen ontwikkeld hebben n.a.v. de Mexicaanse griepvaccinatie dan kunt U contact opnemen met een klassiek-homeopaat bij U in de buurt. U kunt op de site van de NVKH kijken voor een gekwalificeerde klassiek-homeopaat bij U in de buurt.
Wellicht zal ook bij U de vaccinatie ontstoord dienen te worden.

Deel dit artikel op..
Dit bericht is geplaatst in Artikelen E, Artikelen G met de tags . Bookmark de permalink.