HARTELIJK BEDANKT!

Bij deze wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de lieve reacties, lieve kaartjes, mails, telefoontjes, de mooie teksten, de cadeautjes, de bloemen, planten, boeken en kindertekeningen die ik mocht ontvangen van mijn patiënten, ex-patiënten, collega’s, voormalige stagiaires, de mensen uit andere professies zowel regulier als alternatief waar ik veel mee heb samengewerkt en zelfs van mensen die ik niet persoonlijk ken. Ik heb van allen veel geleerd.

Het liet mij emotioneel niet onberoerd om de knoop door te hakken om mijn praktijk met ingang van januari 2017 te sluiten. Uw reacties daarop waren stuk voor stuk liefdevol, begripvol en hart verwarmend. Alhoewel het er voor mij niet makkelijker door werd, deed het mij wel enorm goed.

Daar wil ik u graag op deze manier voor bedanken omdat ik niet over ieders e-mailadres, telefoonnummer of huidig adres beschik.

Homeopathie zit in mijn hart, in mijn ziel en ik zal mij daar ook nooit van los kunnen maken. Mijn website zal ik blijven onderhouden en ook zal ik interessante seminars in binnen- of buitenland blijven bezoeken.

Laten we er met zijn allen voor waken dat alternatieve geneeswijzen, maar ook reguliere geneeswijzen niet totaal worden overgenomen en geregeerd door de zorgverzekeraars. Zoals altijd is het één onlosmakelijk verbonden met het ander. Het is de kunst om het beste van alle geneeswijzen bij elkaar te brengen zodat de patiënt ook het beste krijgt.

Deel dit artikel op..
Dit bericht is geplaatst in Artikelen H. Bookmark de permalink.