Al ziende blind en al horende doof – Alternatieve geneeskunde

Al verschillende malen haalde ik aan dat wereldwijd door klassiek homeopaten/artsen, natuurartsen, orthomoleculaire therapeuten/artsen en vele andere als alternatief aangeduide genezers geconstateerd wordt dat mensen en dieren steeds zieker worden en vaak alle zeilen bijgezet dienen te worden mensen en dieren weer gezond te maken. Behalve dat er op kortere termijnen diepere pathologie ontstaat, zijn wij ook veel langer bezig het evenwicht te herstellen.

Er is een zeer verontrustende toename te zien van kanker, allergieën, auto-immuunziekten en ernstige gedragsstoornissen met name bij kinderen.

Als er al aan de bel getrokken wordt zoals wij recentelijk in december 2003/januari 2004 hebben kunnen zien in verband met problemen omtrent vaccinaties dan raken wij hevig verontrust en uiten onze woede op de diverse websites. (www.vaccinatieschade.nl en www.nvkp.nl) We pikken het niet langer! Als na een paar weken de heftigste woede is geweken, dan komt er een deskundige vertellen dat we ons geen zorgen hoeven te maken omtrent vaccinaties, (niets geen autisme, epilepsie, allergieën of eczemen), ze zijn volkomen veilig. De kinderen die dit wel opliepen hadden het toch wel gekregen.
Met zijn allen roepen we dan opgelucht OOOOOOOOOOOh………….(inmiddels is via uitzendingen over vaccinaties (februari/maart 2004) gebleken dat er meer haken en ogen aan de kinkhoestvaccinatie zitten dan in december 2003 werd beweerd)

Als er gemeld wordt dat er in potjes babyvoeding te veel nitraat zit, dan zijn wij hevig verontrust en willen die potjes niet meer. Als de commotie wat zakt dan vertelt de overheid dat het allemaal wel meevalt en geen kwaad kan, maar dat we er alleen niet te veel van moeten eten.
Opgelucht roepen we OOOOOOOOOOOOh………………
Worden nu de dingen niet omgedraaid ??? We verpesten ons voedsel en stoppen er rotzooi in dat er helemaal niet in hoort en vertellen dan vervolgens dat we er gewoon niet teveel van moeten eten.
In een uitzending van het programma Radar dd. 12 april 2004 wordt gemeld dat de Keuringsdienst van Waren bij afwijkingen (lees verontreinigingen) in voedingsproducten regelmatig niet meldt om welke merken het gaat en de consument in het ongewisse laat of iets helemaal niet in de publiciteit brengt om de mensen niet te verontrusten. Zo werden er vit E capsules aangetroffen met kankerverwekkende stoffen; om welk merk het gaat wordt niet gemeld omdat hier veel juridische haken en ogen aan zitten. Een man die doodziek werd van een zuivelproduct en daardoor 2 weken uit de running was kreeg bij navraag te horen dat het product visueel, op smaak en geur getest was en dat er een chemisch luchtje aan het product zat. Meer informatie heeft hij tot op heden niet gekregen.

Als wij in 2003 te horen krijgen van een bekende viroloog, deskundig op het gebied van epidemieën dat de ellende niet te overzien is als bepaalde virussen zich ‘bij elkaar gaan mengen’, de zogenaamde gecombineerde virussen en dat het niet de vraag is of het gebeurt maar alleen wanneer het gebeurt en dat daar miljoenen en miljoenen mensen aan gaan overlijden. Schrikken we ons te pletter en raken hevig verontrust. We vrezen voor ons leven.
Dan roept er weer iemand dat het allemaal wel meevalt en dat we niet bang hoeven te zijn en opgelucht roepen we allemaal OOOOOOOOOOOOOOOh………….

In 2003/2004 zien we vogelpest en Sars. We zien mensen met doekjes voor de mond die over desinfecterende matjes stappen. Er worden thermometers in oren gestopt en als we verhoging hebben, dan zijn we verdacht en worden geïsoleerd, want daarmee voorkomen we natuurlijk dat anderen het ook krijgen, gelooft u dat nu werkelijk? We raken hevig verontrust. Maar na enige tijd roepen we met zijn allen: OOOOOOOOOh.

Als er gewaarschuwd wordt dat we ten onder zullen gaan aan de straling van de vele zendmasten voor o.a onze GSM tjes, mensen melden dat zij ziek worden van bepaalde straling dan raken we weer hevig verontrust.
Dan wordt er weer geroepen dat het wel meevalt, hoe komen die mensen erbij. Er wordt een blik deskundigen opengetrokken die allemaal beweren dat het helemaal niet zo erg is en dat we niet ongerust hoeven te zijn en weer roepen wij OOOOOOOOOOOOOh………….
Als er rapporten en onderzoeken zijn die aantonen dat aspartaam bijzonder giftig is voor ons gestel (zie ook www.aspartaam.nl en de artikelen op deze site aspartaam en lightproducten), dan protesteren we tegen het ongevraagd verwerken van die stof in ons voedsel. De overheid roept dan dat dat helemaal niet zo is en wat roepen wij dan ook al weer?

Hoe goedgelovig blijven we nu eigenlijk en hoe betrouwbaar zijn de berichten?

Als onze dieren ziek worden dan vernietigen we ze gewoon of zijn hartstikke blij dat er eindelijk gevaccineerd mag worden zodat onze hele veestapel niet uitgemoord hoeft te worden. Is vaccinatie dan de oplossing? Waarom kijken we niet waarom die dieren ziek worden of weten we dat wel! maar doen er niets aan omdat er een economisch belang is.

De vogelpest. Vindt u het gek dat die vogels de pest in krijgen? Ooit gezien hoe ze gehuisvest zijn, hoe er met ze wordt omgegaan, wat ze te eten krijgen en waarom?

Denkt u nu werkelijk dat u gevrijwaard blijft van ziekten als u gevaccineerd wordt? Wat denkt u dat er met uw immuunsysteem gebeurt? Het gevaar ligt niet altijd in ziekte maar vaak in een falend immuunsysteem, waardoor het lichaam zich niet meer of onvoldoende kan verweren.
Als u werkelijk de tijd zou nemen om te zien wat er gebeurt en om te luisteren naar wat ‘andersdenkenden’ te vertellen hebben en de moeite neemt om daar eens diep over na te denken, wordt u misschien wel heel wat minder goedgelovig.
Een flink rondje Internet is al voldoende. U zou bijvoorbeeld kunnen kijken op: http://eu.dr-rath.com/menue/dr_rath/nl/ieder_mens/oordeel_insiders.htm

Als andersdenkenden iets aandragen dan wordt hier overheen gewalst. Jaren en jaren geleden haalden diverse ‘andersdenkenden’ al aan dat inname van foliumzuur in een groot aantal gevallen o.a. open ruggetjes zou kunnen voorkomen. Pas jaren daarna volgt het reguliere circuit en adviseert iets dat al jaren bekend is bij de ‘alternatievelingen’.
Al jaren wordt gemeld dat er een verband is tussen magnesium tekorten en sommige vroeggeboorten, hier wordt niets mee gedaan. Al jaren is bekend bij andersdenkenden dat kankerpatiënten een koperoverschot hebben en dat we ons koper overschot vaak te danken hebben aan een zink tekort. Zink vangt zware metalen weg. Stress veroorzaakt ook een koperoverschot/stapeling. Autistische kinderen hebben 100% ongebonden koperoverschot in hun bloed. Met deze informatie wordt niets gedaan.
In Amerika had tientallen jaren geleden 1:180.000 kinderen een autistische aandoening, nu is dat 1:180 en in sommige staten al 1:150.

Wat kun je als klassiek homeopaat doen om te proberen de gezondheid te herstellen?
Niet in alle gevallen is dat alleen maar een klassiek homeopatisch middel geven, dit is afhankelijk van de klacht(en) en de oorzaak daarvan. Regelmatig zullen klassiek homeopaten er voor kiezen voedingsadviezen te geven, proberen zij vaccinaties te ontstoren en werken soms ook met orthomoleculaire middelen.
Zij doen dit zelf als zij daar verstand van hebben of werken samen met een orthomoleculaire therapeut/arts.

Als algeheel advies geldt: eet volwaardige voeding van biologische kwaliteit. Eet weinig vlees en als u dat eet, eet dan biologisch vlees. Als u vis eet, eet dan vis die vooraan in de voedselketen zit en geen bodemvissen. Probeer zo veel mogelijk biologisch te eten.
Wat vaak een bezwaar is, is het kostenplaatje. Biologisch eten is niet goedkoop. Bedenk echter wel dat u met een goede voeding er vaak minder van nodig heeft en dat uw gezondheid er wel bij vaart.

Deel dit artikel op..
Dit bericht is geplaatst in Artikelen A. Bookmark de permalink.